Kawhi Leonard surt de la banqueta davant els Los Angeles Clippers sobre els Lakers

LOS ANGELES - Després d'haver perdut tota la temporada passada, Kawhi Leonard va decidir esperar una mica abans de tornar als Clippers de Los Angeles, convertint-lo en un jugador molt esperat.
Leonard, que es va incorporar a l'equip per primera vegada, va decidir no començar, amb l'esperança d'aprofitar al màxim el seu limitat temps de joc. Finalment va acabar quan els Clippers van tornar a vèncer als Lakers de Los Angeles. Leonard va anotar 14 punts, inclòs un saltador de 21 peus amb 52,3 segons pel final, en una victòria de 103-97 a la Crypto.com Arena.
Els Clippers van vèncer els seus rivals a l'alineació per vuitena vegada consecutiva, malgrat que els jugadors del seu equip no van entrar al partit fins a les 6:25 del segon quart i van jugar tres minuts per un total de 21 minuts.
"Ha passat molt de temps", va dir Leonard sobre la seva expectació pel partit. "Però vaig esperar 82 partits l'any passat, així que no m'esperava que 15 minuts fossin tan llargs".
Al joc 1, després de trencar-se el lligament creuat anterior dret al partit 4 de la segona ronda contra els Utah Jazz el 14 de juny de 2021, Leonard és a la banqueta per primera vegada des que va jugar als San Antonio Spurs el novembre de 2013.
Leonard va dir que va decidir no començar els playoffs després de comprovar les dades i executar simulacions a la pràctica. Volen maximitzar els seus minuts de tornada, posar-lo a terra i acabar el partit en les etapes de més puntuació.
"Quan vaig començar, vaig estar assegut durant 35 minuts en temps real", va dir Leonard sobre l'inici i encara poder acabar el partit. “És massa llarg. Així que crec que és el millor escenari. Però ja veurem com van les coses".
Finalment, de tornada a la pista, Leonard no va perdre el temps. Va enterrar els seus dos primers trets, tots dos de mitja distància, on sovint li agrada actuar.
"El primer [Leonard] va aconseguir el rebot, va anar de costa a costa i va aconseguir el seu petit esvaïment patent", va dir John Wall, de 15 anys, en el seu primer joc des del 23 d'abril de 2021. Va llançar 7 de 7 i va anotar 15 punts en 24 minuts. . “Per a ell, tot és ritme i ritme.
“És com una màquina, treballa en les seves coses, s'adhereix al que vol fer. I bàsicament ho pren com un entrenament. Sembla que no veu ningú davant seu. Tot es tracta d'ell. desaparició o tiroteig”.
Els triples de Leonard no tenen ritme i és 1 de 4 del camp. Però va fer alguns moviments clau, va ser atacat per LeBron James al final del quart quart i va colpejar un saltador quan quedava menys d'un minut després que els Lakers tanquessin una avantatge de 15 punts a la segona part. buffer de punts.
"Ja ho he fet abans", va dir Leonard mentre baixava de la banqueta. “Així va ser com vaig començar la meva carrera. Així m'he plantejat mentalment. Actuant com si tingués problemes i tan bon punt vaig signar al segon quart va ser el moment de jugar a bàsquet".
Leonard va admetre que potser no jugarà almenys un dels partits consecutius a Sacramento i a casa contra Phoenix aquest cap de setmana.
"Has de jugar minut a minut gradualment per enfortir el lligament creuat anterior", va dir Leonard. "Una vegada que comences a jugar el primer partit de 38 minuts, es pot debilitar fàcilment, però escolto el metge.
Pel que fa al temps que té previst jugar fora de la banqueta, Leonard va dir que potser hauria d'augmentar els seus minuts fins als 34,1 minuts que va tenir de mitjana la temporada 2020-21.
"Tot es tracta de com respon el meu genoll", va dir Leonard. "Ja veurem com va demà i després s'anirà acumulant amb el temps i començaré a afegir més minuts i un cop estigui llest per jugar 35 minuts, crec que he jugat 33 minuts quan estic sa, això és aproximadament. amb el temps veuràs com començo”.

Hora de publicació: 03-nov-2022