La derrota dels Clippers davant els Suns posa en dubte les esperances del campionat de l'NBA

Kawhi Leonard i Paul George es van apropar al migcamp abans de l'inici de diumenge a la nit a l'arena Crypto.com, un incondicional i l'altre a punt de parlar. Se'ls va demanar a les estrelles dels Clippers que es dirigissin a la multitud abans del primer partit de l'equip, i George va ser breu quan Leonard va assentir.
Com s'ha vist durant tot diumenge, els Clippers van lluitar per mantenir-se al dia amb els Phoenix en la seva derrota per 112–95, i en el segon partit, els Clippers van haver de respondre unes quantes preguntes abans de somiar amb un campionat.
Tot i que Reggie Jackson va començar el seu tercer partit consecutiu, John Wall va obrir el tercer quart amb un lloc inicial i Wall gairebé va igualar Jackson en pocs minuts.
Paul George va acabar amb 40 punts sense Kawhi Leonard i John Wall, i els Clippers van retardar el seu clímax final en una victòria sobre els Sacramento Kings.
Com equilibren els Clippers amb el seu centre titular Ivica Zubac amb la freqüència de substituir-lo per un equip més petit? Utilitzant grans discos tradicionals durant tot el joc, Phoenix va ofegar els Clippers per als rebots de la primera meitat per prendre una avantatge de 20 punts, amb el seu titular Deandre Ayton una vegada va arrabassar la pilota amb èxit a Jackson.
Potser el més important, és aquest un exemple de cansament ràpid, o els Clippers no fan cas de les instruccions de l'entrenador Tyrone Liu de temporada baixa que, malgrat tot el seu talent, no donaran el millor de si no ho donen tot?
"No pots començar el partit així, sobretot si vols començar amb una mentalitat defensiva", va dir Liu. "No hi ha excusa perquè juguem esquena contra esquena. Tothom juga esquena amb esquena. Hem de ser millors.
John Wall diu que se sent bé físicament i juga bé, "excepte els tirs lliures de Shaq".
Els Clippers van perdre en una mala primera part, i Phoenix va rebutjar ràpidament tots els intents de remuntada a la segona part, amb Devin Booker liderant per 35 punts i 16 ocasions.
De la mateixa manera, George va criticar la defensa: va dir que la defensa amb pilota és una merda, i la defensa sense pilota és una merda.
Leonard va jugar el seu segon partit de la temporada, en el qual va jugar 21 minuts i va tenir 11 punts, 6 rebots i 2 assistències, 7 punts a prop de la línia de tirs lliures. Una nit després que George va anotar 40 en 39 minuts per vèncer Sacramento, va jugar 34 minuts i va anotar 16 punts.
Jackson no va marcar, va fallar cinc vegades en 24 minuts i va fer dues assistències. Wall va començar a escalfar-se a la línia de base a principis de la segona part, amb Wall prenent el relleu com a controlador de pilota número u juntament amb George i Leonard. Una nit, la contribució més notable de Wall durant l'armistici de Sacramento va ser un assessor secundari que va proporcionar a Norman Powell quan el quarterback titular va ser 3 de 18 a principis de la temporada, va dir Liu abans del llançament.
"Norm no estava content amb ell mateix, però [Wall] estava parlant amb Norm i només deia: 'Seguiu jugant, segueix jugant'", va dir Liu abans de començar el partit.
“Si tires correctament i agressivament, tot està bé. No et perdràs cada cop".
"Ja ho saps, Michael Jordan i jo no fem tots els trets, saps?" va dir Lou Powell. "I nosaltres som els dos millors del món, així que has de continuar, saps?"
Powell va fer un 4 de 9, escoltant el consell de Liu de mantenir-se agressiu, que de vegades va funcionar: estirat i es va perdre la fàcil transició d'enfonsament de Leonard al tercer quart, de vegades no, intentant treure la pilota. Lliurada a Zubak per estrangulació.
Lou no va haver de dir-li a Wall que continués pressionant. Els Clippers van caure 11-0 i no van anotar en els primers tres minuts del partit, i quan Wall va entrar a la pista en els primers vuit minuts, Booker va vèncer als Clippers per 14-10, augmentant encara més l'avantatge dels Suns. .
La profunditat dels Clippers els permet treure a Kawhi Leonard de la banqueta i jugar dotzenes de combinacions d'alineació mentre se centren a construir els aspirants al títol.
El mur proporcionava la cua que faltava. La seva primera passada va ser la passada perfecta a George per a una matada. El seu primer descans va ser una carrera a tota la pista, Wall intentava portar la pilota a la cintura i, malgrat el contratemps, va ser valent. Wall no era perfecte, va fer 1 de 5 tirs lliures, però va aconseguir 17 punts en 7 de 12 tirs.
Leonard va jugar 7 minuts al tercer quart, continuant el patró del seu primer partit a la banqueta, on va fer substitucions en tres parts d'uns 7 minuts cadascuna: la meitat fins al final de la primera part i després la tercera. la meitat. Tanca minuts.
Dedicat a l'experiència esportiva de SoCal High School, Prep Rally us ofereix puntuacions, històries i una mirada darrere de les escenes del que fa que l'atletisme de preparació sigui tan popular.
Andrew Grave és un escriptor de clippers per al Los Angeles Times. Es va incorporar al New York Times després de cobrir el futbol americà i l'atletisme a la Universitat d'Oregon. És llicenciat a la Universitat d'Oregon i va créixer a la costa d'Oregon.

Hora de publicació: Oct-25-2022